Edut teepuuöljy

Teepuuöljy, joka tunnetaan myös nimellä Maleluca öljyä, on peräisin Australian puu. Aboriginaalit käytetään lehdet parantava tavalla, ottaen huomioon niiden suuret kartanot, ja tänään sen käyttö on levinnyt hyvin, koska se tuo meille suurta hyötyä. Voimme lisätä sen ydin- kauneutta, varsinkin jos meillä on joitakin ongelmia, kuten aknen tai hilsettä. Mutta on paljon enemmän ominaisuuksia, niin että jopa yllättävää, että ei ole ollut suosittu aikaisemmin.

Tämä öljy on hyvä lääke kaikille niille ihmisille, jotka ovat akne ongelma. Jos jätät harmittaa pimples ja vaikka olet ihon epäpuhtauksia, tämä eteerinen öljy on ilmoitettu. Yleensä se tulee automaatit, ja että on sekoitettava käytettäväksi suurempia alueita, mutta jos sinulla on viljaa vain, voit hakea pudota pumpulipuikolla kerran päivässä, kunnes se kuivuu ja katoaa. Se on myös hyvä lääke ei vahingoita tai jätä jälkiä iholla.

Lisäksi, tämä öljy on antifungaalista ja antibakteerisia ominaisuuksia, joten voidaan käyttää myös ongelmia, kuten hilse, joka on sienen aiheuttamia. Niiden pitäisi kestää noin viisi tippaa tavalliseen shampoo ja sekoita hyvin. Tämän jälkeen käytämme sitä säännöllisesti. Tämä öljy iskut sieni aiheuttaa hilse on vähenemässä. Se on helppo ja edullinen keino, joka ei vahingoita hiuksia kemikaaleja, sillä ne voivat tehdä hilseshampoissa.

Muut käyttötarkoitukset, on tämä öljy ovat esimerkiksi käyttää syyliä, jotta ne katoavat tai herpes mennä aikaisemmin. Se on hyvä öljy ihosairauksiin, joten jos meillä on ongelmia, kuten ihottuma, on suuri luonnollinen liittolainen niiden hoitoon.

Tags

teepuuöljykauneuskauneus öljytsyyliä